Afscheidsfotografie

“Liefde houdt niet op, waar het leven eindigt”

En juist de liefde wil ik bij een uitvaart vastleggen, denk aan bijv. de knuffels die gegeven worden, reacties na het delen van mooie herinneringen, een laatste aanraking bij de overledene/bij het kist, het sluiten van de kist. Bij een uitvaart is zoveel liefde voelbaar.

Ik ben op afstand én dichtbij.

Ik kan mezelf voorstellen dat je bij een afscheid/uitvaart niet direct denkt aan een fotograaf.

Toch ben ik er ervan overtuigd dat het fijn is én troostend kan zijn.

Nabestaanden leven vaak in een roes en herinneringen vervagen, door het afscheid op foto vast te leggen, heb je een blijvende beeldende herinnering.

Door de foto’s later terug te kijken hoop ik dat de nabestaanden de liefde & troost voelen.

“Wij waren nog niet bekend als gezin met afscheidsfotografie. Dit voelde wellicht nogal onwennig, willen we foto’s bij een beladen aangelegenheid ?
Echter na een gesprek met onze uitvaartondernemer en een fijn gesprek met Linda zijn wij heel blij dat we dit gedaan hebben. Je merkt niets van haar aanwezigheid, maar ze weet herinneringen op een waardevolle manier vast te leggen.

Wij zijn heel blij, ondanks de aanleiding, dat we hiervoor gekozen hadden en kunnen dit zeker aanbevelen.”

~Familie Roest

Lieve Linda, Wij kunnen eigenlijk niet in woorden omschrijven wat je voor ons betekent hebt tijdens het overlijden van onze dochter Mylou. Wij hadden geen idee dat er ook fotografie bestond omtrent van verlies / een uitvaart. We kregen jou als tip van iemand en op die manier zijn wij bij elkaar gebracht. Daar zijn wij diegene altijd nog ontzettend dankbaar voor! Je bent een warm mens, een bijzonder mens en jij maakt echt het verschil tijdens het aller-grootste verlies die er maar bestaat. Een lichtpuntje, die de herinneringen die je als enige nog hebt nog altijd tastbaar maakt door middel van foto’s. De foto’s zijn zo mooi geworden, we kijken er regelmatig naar terug en ook het fotoboek. Zo ontzettend mooi. Geen woorden voor.. Ook tijdens de uitvaart hebben we niet eens opgemerkt dat je foto’s aan het maken was. Zo knap.. Ook dacht je mee in ideeën waar wij niet aan dachten. Dat zijn dingen die je op dat moment nodig hebt want er komt al zoveel op je af op dat moment. Het voelde als een warme deken.

~Hans & Anouk

Afscheidsfotografie

Tarieven

Pakket Troost

  • Tot 2u fotografie
  • Incl. nabewerking

  • Incl. digitale bestanden op USB stick

  • Incl. mini album 15x15cm 8 spreads

€449,-

Pakket Liefde

  • Tot 3u fotografie
  • incl nabewerking
  • incl. digitale bestanden op
  • USB stick
  • Slideshow met een selectie van de foto’s
  • Incl. luxe fotoalbum 25x25cm, 20 spreads, incl. bewaardoos

€849,-

Extra uren

€ 175 per uur