Gezinsfotoshoot

Op 1 september jl. waren onze vrienden Joris & Ingrid, 12,5 jaar getrouwd. Op hun bruiloft kreeg ik destijds hun vertrouwen om mijn eerste bruiloft te fotograferen! Mega spannend maar samen met Yvonne durfde ik het aan, het was super leuk om te doen en het was echt een super gave dag! Wat een feest!

12,5 jaar geleden maakte ik de trouwreportage, hoe leuk om dan nu, 12,5 jaar later, weer eens foto’s te maken. Maar dan nu met het complete gezin. Deze fotoshoot werd dus mijn kado voor hun huwelijksjubileum.

Ze waren heel blij met dit kado en wij planden meteen een datum. Het was een zonnige middag en wij gingen naar de Cartierheide in Eersel.

In juni jl. volgde ik bij Karin Verhoog Fotografie de workshop Playfulheart Kinderfotografie. Ik word heel blij van deze manier van fotograferen. En met Joris & Ingrid, Bo en Evi kon ik dan nu oefenen & datgene dat ik geleerd heb in de praktijk brengen. Het was heel geslaagd & een hele gezellige middag. Vooral de meiden konden er geen genoeg van krijgen.

Ik vind de foto’s super mooi geworden, trots op mezelf maar ook dit mooie & lieve gezin.

Liefs, Linda

Meer lezen?